Nelekejte se, změny, které jsou nachystané, jsou decentní a provádějí se za tím účelem, abyste se na adrese www.dumazahrada.cz lépe orientovali a vše vám fungovalo tak, jak má. A jaké změny na vás čekají?

Nová podoba Dumazahrada.cz je graficky zjednodušena. Horizontální menu s článkovými rubrikami zůstává stejné, jen se na viditelnější místo přesunou soutěže, aby se vám lépe soutěžilo, diskuze a poradny. Novou pozici získává i rubrika speciálů, tu po grafické úpravě naleznete v pravém sloupci nahoře. Výraznější změnou projde zobrazování fotografií ve fotogaleriích i u článků.

I nadále budete moci diskutovat, komentovat a hodnotit články. Doufáme tedy, že nám budete psát víc například o tom, co se vám na našem webu líbí, a co byste naopak změnili, co vám tady chybí, jaká témata by vás zajímala, ale třeba také to, jaké máte zkušenosti se zahradou, se stavěním, se zařizováním, s řemeslníky… Své příspěvky nám pište do diskusí nebo zasílejte na adresu redakce@dumazahrada.cz, ty nejlepší, nejzajímavější a nejvtipnější budeme publikovat v podobě článků a jejich pisatele pochopitelně odměníme - knihami o architektuře.